Abdullah Dirlik Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini tanıtmaktır.

Misyon: Abdullah Dirlik Ortaokulu´nun misyonu;Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2013 Yılında:2 Öğrenci Fen Lisesi,2 Öğrenci AÖL,6 Öğrenci Sağlık Meslek Liseleri,ve diğer meslek liseleri.

Saatler: 08 ile 14.45 Arası
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okuldas TUBİTAK 4006 PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları: E TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMALARI İLKOKUL VE ORTAOKUL DÜZEYİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.

WEB - https://abdullahdirlikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karadirlik Köyü TarsusMersin

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Köy halkı bahçe işleri ile meşguldür.(Zeytin ve Bağ) Rakım takriben 350 metredir.Öğrenciler okumaya meraklıdır.

Adres - Karadirlik Köyü TarsusMersin

Ulaşım Öğretmen servisi ve köy minibüsleri çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 45 km;İlçe Merkezine 15 km dir.